Ugrás a tartalomhoz

Már csak 4db raktáron!

50% KEDVEZMÉNY KORLÁTOZOTT IDEIG

  14 napon belüli elállási jog

  A termékek átvételének megtagadása, a szerződéstől való elállás, azaz a termékek visszaadása.
  Felhasználó jogosult az általa kiválasztott Termékek vagy azok egy részének átvételét mindenféle indoklás nélkül megtagadni azzal, hogy a kimért Termékek átvételét részlegesen megtagadni nem lehet. Amennyiben Felhasználó valamennyi Termék átvételét megtagadja, úgy szolgáltatási díjat nem kell fizetnie. A visszautasított Termékek ára természetesen nem kerül levonásra a Felhasználó bankszámlájáról.

  Ezen túlmenően, a Felhasználó jogosult a szerződéstől a Termék(ek) kézhezvételét követő 14 naptári napon belül abban az esetben elállni, ha a termék önhibáján kívül hibásodott/selejt és ezt képekkel igazolja amely azt jelenti, hogy az átvett Terméke(ke)t az említett határidőn belül visszaadhatja. Ilyen esetben a megrendelő köteles gondoskodni az elállási nyilatkozat megtételét követő 14 napon belül az elállással érintett Termékek visszaszállításáról.

  A Szolgáltató köteles a visszaadott Termékek vételárát haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzést követő 14 naptári napon belül visszafizetni, vagy a Felhasználó – választása szerint - a visszaadott Termékekért cserébe másik Terméket választhat. (A vételár meghatározásakor a Termékek szállítás költség nélküli ára az irányadó.) A Felhasználó elállás esetén felelős a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért.

  Az elállási jog az 1. számú Függelékben meghatározott nyilatkozattal, vagy a Felhasználó egyértelmű, egyoldalú nyilatkozatával gyakorolható. Kérjük, hogy elállás esetén keresse a Szolgáltató ügyfélszolgálatát az alábbi elérhetőségen: info@polarplushmagyarorszag.com.

  Elállás alá eső Termékek esetén azok vételárát a Szolgáltató az elállással egyidejűleg, de legkésőbb az elállási nyilatkozat kézhezvételét követő 14 napon belül visszatéríti, Webáruházban levásárolható kupon vagy banki átutalás formájában, a Felhasználó választásának megfelelően. A Szolgáltató jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg a Terméke(ke)t vissza nem kapta, vagy a Felhasználó azon igazolásáig, hogy ezen Terméke(ke)t részére visszaküldte. Továbbá a szolgáltató a visszatérítendő termék átvételét megtagadhatja, abban az esetben ha a csomagolás oly mértékben rongálódott, hogy az újraértékesítésre alkalmatlan. A Felhasználó a visszatérítés során a termék árát kapja vissza, a szállítási költségekről a Felhasználónak kell gondoskodni úgy, ahogy azt vásárláskor is teszi.


   

  Gyors szállítás

  24/48 órán belüli gyors szállítás

  Ügyfélszolgálat

  Hétfőtől-Péntekig 8-16 óráig elérhető segítőkész ügyfélszolgálat

  Pénzvisszafizetési garancia

  Abban az esetben ha termékünkkel nem vagy elégedett, 14 napon belül visszafizetjük a teljes árát!